Op naar de eindronde!

Afgelopen zondag hebben onze jongens met een knaller het seizoen beëindigd in Membruggen. Indien Umitspor punten zou laten liggen bij Grimbie 69 zou Zwaluw Wiemismeer zich als kampioen kronen.

Het heeft helaas niet mogen zijn. Umitspor won met 1-3 in Grimbie en kronen zich kampioen in 3C seizoen 2023-2024. Proficiat!

Zijn we teleurgesteld? Natuurlijk, als je zo dicht bij de titel staat is het altijd sneu om ze niet te winnen. Maar hadden we dit geweten aan het begin van het seizoen dan hadden we daar dadelijk voor getekend. We zijn fier op het parcours dat we dit seizoen hebben afgelegd. Zo konden de jongens zich begin november al belonen met de eerste periode titel, waardoor we sowieso al zeker waren van de eindronde. Dat heeft veel druk weggenomen zodat we vrank en vrij doorheen het seizoen konden voetballen.

Wie Zwaluw Wiemismeer kent weet dat we week na week fantastische sfeer hebben kunnen brengen. Niet alleen sportief op het veld, maar ook langs het veld. Supporters, jong en oud, die week na week trouw op post waren om onze jongens naar de overwinning te loodsen. Feestjes werden wekelijks na de thuiswedstrijden in de kantine verder gezet tot in de late uurtjes. Dit maakt onze club zo uniek en we willen daarom aan iedereen, maar dan ook aan iedereen die onze club een warm hart toedragen zeggen: MERCI, merci voor uw steun. We kunnen ons geen betere supporters voorstellen.

Het is nog niet gedaan. Maadag 29/4 is er de loting voor de eindronde. Hou onze site in de gaten voor het verdere verloop van het seizoen. Hopelijk mogen we van jullie support nog eens gebruik maken, zodat we misschien alsnog naar 2de provinciale mogen promoveren.

Cheriooo! Cheriooo! In Wilsmer daar zingen ze zo….